Skip to main content
Wie zijn we

Over onze
kinesitherapie praktijk

KINESANA, groepspraktijk voor kinesitherapie in Houthalen bestaat uit een team van 5 kinesitherapeuten met uiteenlopende specialisaties. Iedere patient, van jong tot oud, van amateur tot meer gedreven sporter is bij Kinesana welkom.

Graag helpen we jullie terug op weg naar een pijn- en klachtenvrij bewegingspatroon. Wij gebruiken hierbij geen vaste recepten, maar tekenen een therapie uit die perfect aansluit bij uw pijn of klachten.
Bij de eerste consultatie nemen we tijd voor een uitgebreid gesprek en een onderzoek om zo tot het ontstaansmechanisme van uw klachten te komen.

We onderzoeken de pijn, de juiste plaats en de uitstraling en gaan zo op zoek naar de oorzaak van uw probleem. Dit kan een lokaal probleem zijn of in sommige gevallen ook een meer lichamelijk gebonden oorzaak hebben. Uiteraard is de aard en de oorzaak van uw probleem bepalend voor de behandeltechnieken die we zullen gebruiken.
Kinesisten in Houthalen
Kinesitherapie Houthalen

Ons team staat voor u klaar

Groepspraktijk voor kinesitherapie
Tenslotte vinden we het uitermate belangrijk dat u na elke behandeling naar huis keert met professioneel advies en met een duidelijk inzicht in het verdere verloop van uw herstelproces.

Kinesana staat daarenboven in goed contact met bijna alle dokters en medische specialisten op het gebied van sport en orthopedie in Limburg. Middels deze korte lijnen kan snel en effectief gehandeld worden en is multi-disciplinair overleg tussen onze therapeuten en de behandelende medisch specialist zeer laagdrempelig.